Muutoksia laskutuksessa

Ryhdymme lähiaikoina laskuttamaan toistuvat laskumme noin 38 päivää ennen seuraavan kauden alkua 30 päivän maksuehdolla, jotta laskutuskäytäntömme olisi yhtenevä sopimusehtojemme 30 vuorokauden irtisanomisajan sekä kahdeksan vuorokauden huomautusajan kanssa.

Näiden laskujen eräpäivä on siis noin kahdeksan vuorokautta aikaisemmin kuin ennen. Tämän muutoksen tarkoituksena on varmistaa, että esimerkiksi verkkotunnusmaksuista tulevat varat olisivat tilillämme käytettävissä hyvissä ajoin ennen seuraavan kauden alkamista. Mikäli asiakas ei maksa laskuaan eräpäivään mennessä, pidätämme oikeuden olla uusimatta esimerkiksi rekisteröintimaksuja tai SSL-sertifikaatteja. Laskun maksamattomuus ei kuitenkaan ole automaattisesti palveluiden irtisanominen.

Uudet palvelut, jotka koskevat jo toimitettuja palveluita, laskutamme edelleen normaalisti 14 vuorokauden maksuajalla.