Siirrymme webhotellitekniikassa uuteen ratkaisuun

Olemme testanneet jo hetken ajan uutta ratkaisua korvaavana tuotteena jaetuille webhotellipalveluille sekä vanhoille virtuaalipalvelimillemme.

Kyseessä on kokonaan meidän toimesta ylläpidetty asiakkaan oma virtuaalipalvelin, joka on toteutettu LXC-tekniikalla. Uusi ratkaisumme on kustannustehokkaampi kuin täysi virtuaalipalvelin, sekä tarjoaa paremmin asiakaskohtaista joustavuutta kuin webhotellipalvelin. Uusi ratkaisumme mahdollistaa myös asiakkaillemme rajoitetut ylläpitäjän oikeudet omaan virtuaalipalvelimeensa, mutta asiakkaan ei tarvitse kuitenkaan ylläpitää palvelintansa itse. Teemme sen samalla tavalla kuin aikaisemmin webhotelliratkaisuissa.

Jos testikäyttö sujuu hyvin, siirrymme lähitulevaisuudessa kokonaan jaetuista webhotellipalveluista asiakaskohtaisiin virtuaalisiin webhotellipalvelimiin.

Jatkossa asiakkaamme voivat myös neuvotella entistä paremmin esimerkiksi asiakaskohtaisen tuen vasteajan kuin myös muunlaiset räätälöinnit palveluumme.