Uusi jäsenyysmalli ja maksuton webhotelli

Siirrymme vuoden 2015 kuluessa palveluissamme yksinkertaisempaan jäsenyysmalliin.

Uudessa mallissa asiakkaamme maksavat jäsenmaksua. Varsinaiset palvelumme ovat jatkossa jäsenillemme maksuttomia. Poikkeuksia ovat verkkotunnusten rekisteröintimaksut, SSL-sertifikaatit ja muut ulkopuoliset kulut. Useimmille asiakkaillemme tämä ei tuo merkittävää muutosta lopulliseen hintaan.

Uutuus on myös kokonaan maksuton jäsenyys, jonka mukana tulee kevyempi webhotelli (0,5 GB). Maksuttomaan webhotelliin ei saa SSH-yhteyksiä sekä tilausten ja tukipyyntöjen maksimikäsittelyaika on kaksi viikkoa.

Vanhoja tuotteitamme voi edelleen tilata rajoitetun ajan. Siirrämme kuitenkin vanhat asiakkaamme ja palvelumme uuteen jäsenmalliin vuoden 2015 kuluessa. Jäsenyyden hinta ja palveluiden kokoonpano voi vielä muuttua ja niihin voi vielä vaikuttaa kertomalla meille palautetta.